INCENDIU

Un bun sistem de protectie impotriva incendiilor este esential pentru prevenirea si combaterea efectelor devastatoare ale focului. Exista o mare varietate de sisteme de protectie impotriva incendiilor, care ofera protectie impotriva incendiilor pentru proprietatile rezidentiale, proprietati comerciale, fabrici, depozite, …

Sistemele vor alerta oamenii din imediata apropiere, vor contacta serviciile locale de pompieri si de a activa sistemul de stingere cu apa. Conform statisticilor furnizate de ISU instalarea unui astfel de incendiu ar reduce pagubele cu pana la 80%, decesele si raniti cu pana la 95%.

Exista un numar diferit de sisteme de protectie impotriva incendiilor disponibile in functie de tipurile de incendii ca zona in cauza este expus. Este important ca atunci cand se achizitioneaza un sistem de protectie impotriva incendiilor, acesta sa fie adecvat pentru nevoile dumneavoastra.Un sistem de protectie impotriva incendiilor trebuie sa fie intotdeauna instalat si intretinut de catre un profesionist autorizat si cu experienta. Contractori profesionisti vor avea experienta si abilitatea de a lua de proiect de la inceput pana la sfarsit, de la proiectare la instalare.

Exista un avantaj suplimentar pentru a avea un sistem de protectie impotriva incendiilor instalate in casa ta sau a proprietatii comerciale, costurile reduse de asigurare. In functie de tipul de asigurare care le aveti in proprietatea dumneavoastra, asiguratori, in general, va oferi reduceri de la 5% la 15% in primele de asigurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.