INSTALARE

Oferim instalare camere supraveghere si instalare alarme.¬†Daca aveti nevoie de un sistem de securitate performant foarte bine optimizat si performant, va ajutam. Ne-am specializat in oferirea de solutii “la cheie”, de o calitate pe masura echipamentelor folosite, adaptandu-ne situatiilor intalnite.

Instalam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfonie condominium, interfonie industriala, retele IT, cablare structurata.

Experienta si comunicarea eficienta cu partenerii si clientii nostri ne-au confirmat ceea ce ne-am propus atunci cand am intrat pe piata sistemelor de securitate: oferim un grad inalt de calitate, rapiditate, ergonomie, in domeniul sistemelor de supraveghere si siguranta. Orice instalare a oricarui sistem de supraveghere video, alarma sau control acces necesita o inspectie preliminara a unei persoane din cadrul firmei noastre pentru a va face o oferta cat mai convenabila si cu echipamentul adecvat necesitatilor dumneavoastra. Montajul unui echipament se poate face atat in stadiul unei constructii neterminate cat si dupa ce aceasta a fost finisata.
Avem ca portofoliu lucrari in domenii ca: locuinte, spatii comerciale, birouri, baruri si restaurante, hoteluri, unitati agricole…

Instalarea se va face in municipiul Bucuresti cat si pe o raza de 200 km in jurul acestuia, Oferim garantie legala echipamentelor, profesionalism, promptitudine, discretie, …

 

13 comments

 1. Dorin Marinescu says:

  Am avut de instalat 8 camere de supraveghere la un depozit. Au lucrat impecabil, curat si repede. Recomand.

 2. Niculae Lucian says:

  Am avut oferta lor in 2-3 ore, iar a 2-a zi deja am instalat alarma si camerele de supraveghere. Ca pret nu au avut concurenta

  • Astrid Pavel says:

   Maine au si la mine programata o lucrare (camere de supraveghere) + interfon. Revin cu detalii

  • Astrid Pavel says:

   Gata. Au terminat. Sunt surprinsa ca exista si firme asa organizate. S-au ingrijit si de “curatenia de la locul de munca”.
   4 camere si video-interfon au terminat in 6 ore.
   La urmatoarea casa, tot cu ei voi colabora :)

  • admin says:

   Multumim Astrid & Lucian

 3. Bila Alexandru says:

  Sunt multumit .Au lucrat ok.

 4. Acsinti Anca says:

  As avea si eu o intrebare. Cat m-ar costa sa instalez o camera video intr-o camera a locuintei mele si ce trebuie sa fac pentru a o avea functionabila? Astept raspuns, multumesc.

 5. Ana Maria says:

  Buna ziua. Ma intereseaza montarea unor camere in incinta unei gradinite! Este vorba cam de 6 camere – cam care ar fi costul? Se poate plati si in rate, eventual in 3 rate? Multumesc!

 6. Alexandru says:

  Citind comentariile de aici m-am hotarat sa va contactez. Dupa cum am vorbit la telefon va astept luni dupa ora 13.30 in Prelungirea Ghencea.

 7. alexandra says:

  As dori sa stiu cat costa instalarea a 8 camere exterior si 2 interior , pt o casa cam de 300 mp.

 8. Diana cazacu says:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un sistem de alarma , apartament bloc, la etaj, cu montare astazi sau maine.

  Multumesc.

 9. Solomon says:

  Buna ,am o intrebare ma puteti ajuta cu o setare prin team view pt IE sistemul de sup.este montat in RO am putut verifica online din DE dar dupa un uptate windows nu mai pot accesa ip ul fix ..ma ti putea ajuta ? Multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published.