INSTALATII PENTRU SECURITATE

Instalații pentru securitate

În ultimii ani nu ar fi chiar o considerație mic de a instala sistemul de securitate propriu. Acest lucru a fost întotdeauna la stânga până la profesioniști. Înainte de adăugarea de sisteme de securitate fără fir acest lucru ar fi fost o alegere înțeleaptă. Înainte de sisteme de alarma fara fir a fost un loc de muncă complicat și dificil de a instala un sistem de securitate. Chiar dacă a decis să încerce și să instalați un sistem de tine a fost dificil să cumpere piese pe care le ar avea nevoie, fără a fi un contractor autorizat. În urmă cu zece sau douăzeci de ani a fost cel mai bun de a părăsi instalarea de până la un profesionist instruit cu ani de pregătire. Acum puteți găsi chiar și companiile de securitate, care sunt orientate mai mult spre o faci singur de instalare.sisteme alarmare

Atunci când un agent de vânzări de alarmă acasă vine în casa ta prima lor ordine de zi este de a vinde un sistem de securitate. Acest lucru nu este să spun că nu le pasă în cele din urmă cu privire la siguranța dumneavoastră, dar ei nu vor pleca fără o vânzare. De multe ori ele nu sunt atât de versat în proiectarea unui sistem de securitate adecvat. Când vine vorba de sistemul de securitate nimeni nu știe casa ta și stilul de viață mai bun decât tine. Acest lucru este important atunci când aveți un sistem de securitate instalat. Aceste întrebări ar trebui să fie abordate înainte de cumpărare a unui sistem de alarmă:

Cât de mulți oameni vor fi ajutorul de alarmă acasă?
Nu aveți animale de companie?
Cât de multe și cât de mari sunt animale de companie?
Ai copii si ce varsta sunt ei?
Ce ușile ai intra și ieși din casa ta?
Există zone care necesită protecție specială?
Are cineva în casă au o condiție medicală?
Există zone care sunt sensibile la inundații?

Vanzatorii sistem de alarma sunt de obicei plătite de către vânzarea de bază a unui sistem și pe care le primesc, de obicei, in plus prin adaugarea de dispozitive de securitate de origine pentru vânzare. Ați văzut, fără îndoială, reclame pentru sistemul complet de securitate acasă pentru GRATUIT! Și ei spun că este o valoare 850.00 dolari. Aceasta este o sumă grav peste umflate. Mai ales atunci când ia în considerare faptul că sistemul va fi un sistem de alarmă de bază prin cablu. Acest lucru înseamnă că panoul de control este mai mic de 100.00 $. Tastatura este un alt aproximativ sute de dolari. Aceste sisteme de publicitate, de obicei, 3 usi si un detector de mișcare. Având în vedere că ușile sunt programați de contacte magnetice sunt câțiva dolari la cel mai mult. Senzorul de mișcare este de aproximativ saptezeci și cinci dolari. Abilitățile mele de matematica adăuga acest până la aproximativ 300 de dolari. Țineți minte că acest lucru este un sistem de bază și nu este adecvat pentru protecție completă acasa. Acest sistem liber este doar o modalitate de vanzator pentru a obține piciorul în ușă. De upgrade-uri pentru contacte suplimentare uși, ferestre contacte, senzori de mișcare și detectoare de geam spart va veni, fără îndoială, în conversație.

Primii pași în DIY Alarma de instalare

Fa o lista cu zonă pentru casa ta. Aceasta este de fapt o listă de fiecare fereastră și uși exterioare în casa ta.
Adăugați un senzor de mișcare la lista ta zone pentru un minim de camera de zi.
Adăugați un detector de fum pentru zona de dormit de fiecare etaj.

O listă de zonă servește ca mai mult de o listă de echipamente. Acest lucru este în cazul în care se va referi la instalarea și depanarea durata de viață a sistemului. Dacă puteți să urmați instrucțiunile pas cu pas, atunci puteți instala un sistem de alarmă fără fir. Un sistem de greu cu fir necesită mai multe abilități pentru a instala. Trebuie să te duci în mansarda dumneavoastră sau crawl spațiu pentru a rula sârmă. Trebuie să detalia, de asemenea, găuri în toate ușile și ferestrele. Există tehnici specifice pentru a realiza acest lucru pentru a vă asigura de contacte magnetice sunt instalate corect și, de asemenea, pentru a vă asigura că nu potentiale scurgeri de informații în ferestrele în timpul instalării. Este inventarea sistemelor de securitate wireless, care a permis pentru mai multe și mai multe proprietarii de acasă pentru a instala propriile lor sisteme.

Primii pași în angajarea o Pro

Fie că Do It Yourself sau Închiriez un Pro, primul pas este același. Tu ar trebui să facă o listă zonă. Lista Zona este mult mai mult decât o listă de echipamente, dar în cazul de a angaja un antreprenor aceasta este ceea ce va servi drept. Dacă știți exact ce vrei, atunci puteți obține o estimare exactă. Aceeași listă poate fi utilizat de către instalator de alarmă acasă după ce ați selectat o companie de instalare de securitate.

Monitorizarea sistemului de securitate

Există multe companii care oferă monitorizare a sistemului de alarmă, chiar dacă nu sunteți un profesionist. Multe dintre acestea necesită instalarea echipamentelor specifice. Puteți instala propriul echipament și apoi apel pentru estimările pentru o companie de securitate pentru a monitoriza sistemul. Dispecerate de monitorizare nu vor, de obicei, lucra cu persoane fizice. Veți avea nevoie pentru a fi un profesionist de securitate autorizat să aibă sistemul monitorizat. Tu ar trebui să poată să contacteze o companie de alarmă local pentru a configura sistemul de monitorizare după ce ați instalat sistemul dumneavoastră. Acesta ar fi cel mai bine pentru a contacta unele companii de alarmă înainte de timp pentru a vă asigura de ceea ce cerințele pe care le pot avea. Țineți minte că companii de alarmă rămâne în afaceri din taxele lunare de monitorizare. Ele ar trebui să fie fericiți pentru a monitoriza sistemul dvs. complet instalat. Acestea vor necesita testarea întregului sistem pentru a se asigura că totul funcționează corect.

Comments are closed.