INTERFON

Sistemul de interfonie este conceput pentru a oferi comunicatii in orice conditii. De la cele din complexe imobiliare, la cele din fabrici, depozite, birouri, … Interfonia are la baza o puternica si flexibila platforma de comunicatii, care serveste o gama larga de aplicatii.

Instalare interfoane bloc, instalare interfoane locuinte

Instalare interfoane bloc, instalare interfoane locuinte

Statiile Desktop sunt adaptate pentru utilizarea intr-un sistem de securitate in cazul in care raspunsul imediat la situatii de urgenta sau de securitate este vitala.
Cele mai multe caracteristici ale acestor statii includ cerere de apel, programul de distribuire, de paginare, apeluri de grup, de conferinte si de alarma, si caracteristici avansate de gestionare a apelurilor, cum ar fi prioritizarea apel.
Sunt si sisteme de interfonie ce beneficiaza de cai de comunicatii in conditii de zgomot extrem. Aceste statii sunt proiectate atat ca variante “ingropate” cat si la suprafata, si sunt ideale pentru utilizarea in aeroporturi, spitale, cladiri sigure, inchisori si in centre de corectie.

Cu toate acestea, in Romania, cea mai raspandita forma de interfonie este cea de imobil, ce permite comunicarea intre doua statii.

Echipamentele folosite sunt, fara modestie, cele mai bune echipamente existente la aceasta ora pe piata din Romania, Acest fapt se reflecta in pretul echipamentelor. Marele avantaj este acela ca echipamentele nu necesita service suplimentar pentru o perioada mare de timp de la momentul instalarii.

Instalare interfoane bloc, instalare interfoane locuinte

 

3 comments

 1. vladoi says:

  Buna seara,

  Doresc o detaliere a ofertei pentru interfoane industriale atat din punct de vedere tehnuc cat si al pretului.

  Va multumesc

 2. vladoi says:

  Buna seara,

  Doresc o detaliere a ofertei pentru interfoane industriale atat din punct de vedere tehnic cat si al pretului.

  Va multumesc

 3. Joan says:

  You must be a magnet for tooled leather bags, you seem to find them evhyrweere! My favourite has to be the one with owls on.. at least I recall it being owls.. I hope I'm correct! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.