SISTEME DE SUPRAVEGHERE

Sisteme de supraveghere

Pentru o cat mai buna alegere a sistemelor de supraveghere va informam asupra modelelor de camere de supraveghere. De aceea pentru sisteme de supraveghere competitive va vom indruma intru folosirea optima a echipamentelor. Instalarea camerelor de supraveghere va garantam ca este pe mainile unor profesonisti.

sisteme de supraveghere

Camerele de supraveghere sunt de mai multe tipuri:

– Camere de tip “box“. Acestea se folosesc in principal pentru supravegherea interioara a obiectivelor. Pentru uz extern, acestea se introduc in carcase, de cele mai multe ori termostatate si ventilate, pentru a face fata intemperiilor.

– Camere de tip “dome“. Acestea se folosesc atat la interior cat si la exterior. Au o conformaatie de tip “bol” si se aplica, fara picior de sustinere, in principal pe tavan dar si pe peretii laterali. Tot in categoria “dome”, se includ si camerele de tip “speed-dome“. Acestea sunt camere costisitoare, ce sunt asezae in general pentru a putea supraveghea suprafete mai mari (ex. curte hipermarket, intersectii, …).

Camere IR sunt camere ce au atasate un modul IR capabil sa vada in conditii de iluminare scazuta.
– Camerele waterproof sunt acele camere care din necesitatea de a sta in medii ostile (ploaie, praf, …) sunt foarte bine etanseizate
Camerele mini, sunt special concepute pentru a putea fi instalate in diverse locuri, fara a fi vizibile.
Camere IP. sunt camerele ce sunt folosite cu scopul de a transmite imaginea live (streaming) in internet. Designul acestora este foarte variat, putand arata ca oricare alta camera enumerata mai sus.

Sisteme de supraveghere